Főoldal

#A MESTEREK VÁLASZTÁSA

#MASTERSCHOICE

A TERMIX professzionális, prémium minőségű fodrászati cikkeit, azaz hajkeféit és más fodrászati segédeszközeit több mint 30 évnyi tapasztalat, és a világ legjobbjainak szakmai meglátásai ihlették és alakították azzá, ami, és amit ma már világszerte azonosítanak is a nevével: A TARTÓS MINŐSÉG GARANCIÁJA.

A TERMIX termékeit Spanyolországban fejlesztik és gyártják, ahol a haj specialistáinak igényeit, véleményét, munkamódszereit és világlátását ötvözve, a fodrászok napi terhelésében fontos szempontokat követve alakítanak ki a számukra, és a legkülönbözőbb hajtípusok számára is tökéletes anyagokat, formákat, súlyt, és mindezek ötvözetéből: a tökéletes hajkeféket. A TERMIX tehát: a mesterek választása.

#PROFESSZIONALITÁS

Napjainkban a TERMIX már 90 országban mintegy 250 termékkel van jelen, mindenhol sikerrel teljesítve küldetését: a legjobbat nyújtva a legjobbaknak. A TERMIX hajkefékkel és fodrászkellékekkel évtizedek óta dolgoznak professzionális fodrászok, sőt sokan közülük éveken át használják ugyanazokat a minőségi, tartós, speciális eszközeinket. Miért? Mert beválnak. És mert tényleg tartósak.

A TERMIX kutatásai és fejlesztései ugyanis a legalapvetőbb hajvédő technológiákat alkalmazva, a legnagyobb mozgásszabadság mellett, mégis biztonságos hajkezelést garantálnak a fodrászok és a vendégeik számára.

#EREDMÉNYESSÉG

Az értékeálló szépségért dolgozó hajspecialisták csakis olyan anyagokkal és eszközökkel dolgoznak, amelyekről biztosan tudják, a legjobbak a hajnak, így a legjobbak a vendég számára is. Ezért is a mesterek választása a TERMIX, hiszen a fodrász-szakértők, sztár- és mesterfodrászok sora próbálta ki, tesztelte, és maradt meg évtizedek óta keféinknél, vagy más szalontermékeinknél. Ezek az eszközök tényleg hatékonyak, miközben őrült nyomás, például folyamatos hőhatás és állandó üzemeltetés alatt is jól teljesítenek, így valóban egyszerre segítik a munkát, hozzák, sőt biztosítják a várt eredményeket, ráadásul – végül, nem utolsó sorban – gyönyörködtetik is a szemet.

Méghozzá hosszútávon, hiszen nemcsak a dizájn, hanem a kefék ellenállósága is olyan tartós, hogy arra a TERMIX a világon egyedülálló módon 

két év garanciát vállal.

Főoldal

#ÖNKIFEJEZÉS

A TERMIX lételeme, hogy élen járjon az önkifejezésben. Cégünk filozófiája, hogy feszegesse a határokat, és tökéletesítse az emberek egyedi személyiségének kifejezésmódjait – méghozzá a maximalista fodrászati, így azon belül is a professzionális szaloneredmények, az azok hátterét jelentő prémium eszközpark biztosításával. A TERMIX jelszavai az innováció, a tehetség, a kiválóság, az ambíció és a szenvedély, amelyeket az e jellemvonásokat magukon viselő fodrászok professzionális eszközeivel biztosít.